Schrijf je in voor de WAW-day op zaterdag 19 februari

“WAW”, da’s wat bewoners van Bijoux elke ochtend als eerste over hun tong laten rollen. Genietend van een ontwakende zon die de golven aan de kade doet schitteren.

Schrijf je inSchrijf je in

Dat subliem uitzicht is een enorme troef van Wonen Aan het Water (WAW), maar daar blijft het niet bij... Om Bijoux nog meer in de ‘sunlight’ te zetten, organiseren we de WAW-days. Een kans om zelf te ervaren wat het is om vlak aan het water te verblijven. Luister naar het kabbelende water, aanschouw de Gentse skyline en verlies jezelf in de details van Bijouxs afwerking.

Boek je afspraakBoek je afspraak
vanaf 734.500 EUR

Op afspraak kan je langskomen voor een werfbezoek aan Bijoux, waar je een sneak peek krijgt op de hoogwaardige materialen die gebruikt zullen worden in het interieur. Daarnaast begeleidt ons team jou graag doorheen de interieurmogelijkheden en financiële details. Als afsluiter nodigen we je uit om de sfeer van deze nieuwe buurt in Gent op te snuiven.

Het evenement gaat door op 19 februari tussen 10u en 15u. Inschrijven doe je door hieronder een tijdslot te kiezen. We voorzien een slot van 30 minuten voor een rondleiding op de werf met twee personen.

2021 04 26 De Nieuwe Dokken high res 5