Bijoux in detail

Bijoux is tot in de puntjes afgewerkt. We haalden alles uit de kast om jou als bewoner een gevoel van elegantie en finesse te bezorgen.

High-end SieMatic keukens

Je beschikt over een high-end SieMatic keuken ontworpen door KIDchen Concept uit Sint-Martens-Latem. Deze keukens van Duitse makelij tillen jouw kookervaring naar een hoger niveau. Voorzien van een composiet werkblad, kastfronten in laminaat en betrouwbare keukentoestellen van Miele. Zo wordt koken geen verplichting, maar een moment om van te genieten.

Lees meer over je keuken op onze blogLees meer over je keuken op onze blog

Jouw parket van Chevanceaux

Comfort staat bovenaan de lijst. De uitgestrekte raampartijen vullen de leefruimte rijkelijk met natuurlijk licht, dat helemaal tot in de inkomhal reikt dankzij de strakke glazen deur. Onder de lange, brede planken van het tijdloze parket schuilt er vloerverwarming die jouw appartement een aangenaam gevoel geeft. De houtsoort kies je zelf en is sowieso duurzaam vervaardigd in de Bordeaux-streek door Cabanni.

Caaap Bijoux App Leefruimte 2 Final Afwerking

Alles op jouw maat.

Wens je graag extra kasten in de leefruimte, als dressing of voor de bureauhoek? Geen probleem. Er is bijkomend een mooi budget voorzien om te spenderen aan maatmeubilair bij KIDchen Concept. Het zit hem in de details. De subtiele blokkaderdeuren geven je appartement een stijlvolle présence.

Optimaal comfort met smart home technologie

Met het oog op de toekomst is je woonst voorzien van smart home technologie. Dankzij OpenMotics kan jij alle beschikbare functies in je appartement vanop afstand bedienen. Met een druk op de knop doof je alle lichten, dim je de lichten in de zithoek en start je de verwarming. Je leeft ook zuinig door een eenduidige analyse van je dagelijkse energieverbruik. Zo trekken we duurzaamheid door in alle aspecten van Bijoux.

Bijoux beschikt over een impressionante lobby die volledig bekleed is met Calacatta marmer, dezelfde soort die gebruikt werd voor de Duomo van Firenze.
Caaap Bijoux Lobby Afwerking

De impressionante marmeren lobby

Je weet wat ze zeggen: je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Als kroon op het werk beschikt Bijoux over een impressionante lobby waar je mond bij open valt. De hele inrichting is bekleed met hoogwaardig Calacatta marmer en geeft jou en je gasten meteen een gevoel van grandeur. Het is een van de oudste marmersoorten die je ook terugvindt in de Kathedraal van Milaan en de Duomo van Firenze.

Ontmoet de architect Frédéric Rasier

De Gentse architect Frédéric Rasier timmert in alle bescheidenheid aan een architectuur met een eigen beeldtaal, hij zoekt steeds naar dat wat fundamenteel is om het op de voorgrond te brengen. Voor Rasier staat duurzaam bouwen niet alleen synoniem voor energiezuinigheid, maar ook voor publieke ruimtes waar voet- en fietspaden niet worden verdrongen, waar natuur en mens in elkaar opgaan en waar welbehagen geen hol begrip is.

Rasier omschrijft Bijoux als een klein palazzo met een witte sokkel, een lijf van zachtgroene gevelstenen en een expliciete kroonlijst. Inspiratie haalde hij uit de Villini in Rome, de Palazzi in Milaan en de eerste hoogbouw in Chicago.

Zin in een gesprek? Contacteer ons. Zin in een gesprek? Contacteer ons.

Bekijk de verschillende appartementtypes en penthouses.

Ontdek het aanbodOntdek het aanbod