Bijoux, comfortabele elegantie

Voor Bijoux haalden we alles uit de kast om jou een zorgeloos leven te verschaffen. Het is de ultieme combinatie tussen finesse en comfort.

ik heb een vraagik heb een vraag

Smart home technologie

Met het oog op de toekomst is je woonst voorzien van smart home technologie. Dankzij OpenMotics kan jij alle beschikbare functies in je appartement vanop afstand bedienen. Met een druk op de knop doof je alle lichten, dim je de lichten in de zithoek en start je de verwarming. Je leeft ook zuinig door een eenduidige analyse van je dagelijkse energieverbruik. Zo trekken we duurzaamheid door in alle aspecten van Bijoux.

High-end SieMatic keukens

Je beschikt over een high-end SieMatic keuken ontworpen door KIDchen Concept uit Sint-Martens-Latem. Deze keukens van Duitse makelij tillen jouw kookervaring naar een hoger niveau. Voorzien van een composiet werkblad, kastfronten in laminaat en betrouwbare keukentoestellen van Miele. Zo wordt koken geen verplichting, maar een moment om van te genieten.

Elegant interieur

Uitgestrekte raampartijen vullen de leefruimte rijkelijk met natuurlijk licht, dat helemaal tot in de inkomhal reikt dankzij de strakke glazen deur. Onder de lange, brede planken van het tijdloze parket schuilt er vloerverwarming die jouw appartement een aangenaam gevoel geeft. De houtsoort kies je zelf en is sowieso duurzaam vervaardigd in de Bordeaux-streek door Cabanni.

Het zit hem in de details. De subtiele blokkaderdeuren met verdoken scharnieren geven je appartement een stijlvolle présence. Daarnaast beschik je ook over een comfortabele lift en twee ondergrondse parkeerplaatsen.

Wens je graag extra kasten in de leefruimte, als dressing of voor de bureauhoek? Geen probleem. Er is bijkomend een mooi budget voorzien om te spenderen aan maatmeubilair bij KIDchen Concept.

Ik wens een afspraakIk wens een afspraak