Buitenruimte

De afwerking van Bijoux vind je vooral terug binnen de muren, maar ook de buitenruimte doet je grote ogen trekken. Wonen aan het water gaat hier gepaard met verfrissende parkwandelingen, tuinieren in de collectieve moestuin en baden in het licht op je royale terras.

Ik heb een vraagIk heb een vraag

Tussen het groen

Aan het uiteinde van de kade vind je het gloednieuwe Kapitein Zeppospark waar je kan ontspannen, wandelen of fietsen op de promenade. Langs de gerestaureerde kaaimuren geniet je het langst van de laatste zonnestralen. Hier kan je een pauze nemen aan de verlaagde kades of de strandzone en binnenkort ook je ogen de kost geven aan een gloednieuwe jachthaven.

Vlak naast Bijoux zal ook een mooi wijkpark uit de grond verrijzen de komende jaren. De Stad Gent is dat ontwerp nog volop aan het uittekenen.

20200602 DND Sfeerfotos 15

Een royaal terras

Met het uitgestrekt dok voor de deur geniet je bovendien van ’s middags tot ’s avonds van de zon op je terras. Het is maar liefst 10 meter breed en brengt het buitengevoel tot in je leefruimte. En het panoramisch zicht op de Gentse skyline krijg je er voor niets bij!

De Dokkerij

De gebouwen van De Nieuwe Dokken omsingelen een centrale, collectieve moestuin waar bewoners naar hartenlust kunnen tuinieren. Door De Dokkerij komen verse groenten en eetbare planten rechtstreeks vanuit de tuin op je bord. Voor het beheersysteem van deze moestuin gaat Schipperskaai Development in zee met ROOF FOOD: pionier in stadslandbouw en diepgeworteld in Gent. Want samen moestuinieren doet mensen naar elkaar toe groeien.

Benieuwd naar wat er rondom de site van De Nieuwe Dokken nog te beleven valt? Neem hier dan eens een kijkje.

Lijkt een lekker comfortabel leven in Bijoux iets voor jou? Maak dan gerust een afspraak met onze sales adviseur.

Ik wens een afspraakIk wens een afspraak