Alles dichtbij

Bijoux draait helemaal rond comfort. We haalden alles uit de kast om ook buiten de muren van het boetiekgebouw jou van vele faciliteiten te voorzien. Zo heb je al het noodzakelijke op een steenworp afstand.

Ik heb een vraagIk heb een vraag

Jouw vervoersmiddelen

Als bewoner van Bijoux heb je twee parkeerplaatsen per appartement en kan je er nog extra bijkopen. Deze bevinden zich in de ondergrondse parking waar ook de (fiets)bergingen deel van uitmaken. Er zullen ook laadpalen op de site aanwezig zijn. En ben je een fervent fietser, dan kan je na een modderige rit terecht aan de fietswasplaats bij De Faar.

Medisch Huis

Op de site van De Nieuwe Dokken kan je ook terecht voor al je medische kwaaltjes. Het Medisch Huis is vlak om de hoek en biedt onderdak aan huisartsen, een diëtist, psychologen en andere paramedici.

Kwaliteitswinkels

De Nieuwe Dokken is niet enkel duurzaam en innovatief. De locatie biedt ook snelle toegang tot een reeks belangrijke kwaliteitswinkels. Heb je een voorschrift meegekregen in het Medisch Huis? Dan kan je terecht bij Apotheek Dok-Noord. En zit je met een boodschappenlijst, dan is de Delhaize niet veraf!

Healing & Pilates

In de praktijk van Saskia vind je een unieke combinatie van pilates, yoga, energetische healing, therapieën en massages. Mensen die binnenkomen, zeggen meteen ‘wow’. Zo combineert ze het fysieke, mentale en energetische aspect van het menselijk welzijn.

Een CUP koffie

Wie langs de kade aan De Nieuwe Dokken wandelt, kan een tussenstop bij CUP​ moeilijk negeren. De heerlijke koffiegeur leidt je naar onweerstaanbare zoetigheden, een lekker ontbijt, gezellige lunch en zelfs een nieuwe fiets- of sportsessie!

Lijkt een lekker comfortabel leven in Bijoux iets voor jou? Maak dan gerust een afspraak met onze sales adviseur.

Ik wens een afspraakIk wens een afspraak